top of page

Information till dig som vill söka våra kurser

"HUR ANSÖKER JAG?"

Du ansöker alla våra utbildningar här på hemsidan. Vill du får du gärna kontakta oss först så ringer vi upp och berättar vi mer om vårat speciella koncept och vad som ingår. Har du vägarna förbi får du också komma till vår studio i Solna och träffa oss. När du sedan anmäler dig till kursen betalas en deposition direkt på hemsidan så att din plats blir reserverad, och resten av priset betalar du sedan när du är på plats för utbildningen.

"HUR SER UPPLÄGGET UT OCH HUR LÅNG ÄR UTBILDNINGEN?"


3-6 månader beroende på erfarenhet och kunskapsnivå.


​​Steg 1  (30 dagar förberedelser)
Anpassade övningar för att effektivisera inlärningen.

Steg 2  (7 dagar i studion)
Intensiv vecka med teori och praktisk träning, avslutas med teoretiskt prov och säkerhets certifiering.

Steg 3  (60 dagar egen träning)
Utveckla färdigheter hemma och träna upp teknik, professionalism och självförtroende, avslutas med praktiskt prov och teknisk certifiering.


​​"INGÅR DET NÅGOT STARTPAKET?"


Vi har försökt tänka praktiskt och erbjuda praktiskt användbara tillbehör som används under och kring behandlingarna. Vi är inte knutna till något företag utan erbjuder produkter baserat på kvalitét och ser till att våra elever inte betalar något överpris. Varje elev garanteras tillgång till en genomtänkt och omfattande utrustning, inklusive maskiner, mattor, nålar och övriga nödvändigheter, vilket möjliggör en smidig start inom ögonbryns-tatuering.​

​​

"KAN JAG FÅ FÖRSÄKRING EFTER UTBILDNINGEN?"

Utbildningen är godkänd av SVENSKA HÄLSO OCH SKÖNHETS-TERAPEUTERNAS FÖRBUND och uppfyller därför de krav som ställs. Du kan därför efter avslutat utbildning bli medlem och därigenom få stöd, rådgivning samt försäkring för din verksamhet. 
 

"FÅR JAG NÅGOT CERTIFIKAT?"

Efter avslutad utbildning tilldelas du CLEAN PMU CERTIFICATE, Detta certifikat intygar att du besitter kunskapen som krävs för att skydda både dig själv och dina kunder, och verifierar att din verksamhet upprätthåller den nödvändiga professionalismen för att ta emot klienter med specifika behov såsom alopecia och cancer.  Din verksamhet kommer att synas på vår officiella hemsida samt i registret över ansvarsfulla professionella aktörer i Sverige. "VAD KOSTAR DET?"

Våra längre utbildningar kostar samma pris men har olika innehåll. Det är inga övriga eller dolda kostnader, utan allt ingår i priset:
33 600 SEK + moms (42 000 SEK inkl moms)

Till våra tidigare elever erbjuder vi även kortare utbildningar, repetitionskurser och träningstillfällen. Pris för dessa presenteras tydligt på vår bokningssida.  
 

"KAN MAN DELBETALA?"

Vi erbjuder delbetalning via KLARNA men också möjligheten att dela upp kostnaden på 3 månader räntefritt via fakturering. 

Varför ska du välja oss?

 • Opartisk utbildning utan kopplingar till företag i branschen
   

 • Omfattande teori och kunskap baserad på senaste forskningen
   

 • Konstnärlig utveckling
   

 • Utbildade och erfarna pedagoger
   

 • Rätt metod, teknik och förståelse för tatueringens principer

 

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

Varför

Aktuella kurser

Ansökan
bottom of page