top of page
DSC01089-1.jpg

Jakob
Pang Isaksson

UTBILDNINGSANSVARIG
Kontakt: jakob@ogonbrynspecialisterna.se

Jakob Pang Isaksson är en erfaren pedagog med bakgrund från Umeå universitet där han efter gymnasiet utbildat sig till Bildlärare. Han brinner för att sprida kunskap och de senaste 10 åren har han jobbat inom områdena medicin, rörelse och hälsa, vilket han har studerat och praktiserat både i Sverige och Kina.

Jakob är även licensierad inom Tatuering via utbildning i London. Sommaren 2023 blev han inbjuden som gästartist på prisbelönta studion "Pitt Fun’s Tattoo i Malaysia", vilket har berikat hans kompetens och gjort honom till en idealisk huvudlärare för vår utbildning.

 

Mimmi
Pang Isaksson

Den praktiska delen av våra utbildningar är ledda av en expert inom kosmetisk tatuering, Mimmi Pang Isaksson, vars omfattande kunskaper och banbrytande tekniker ligger i framkant för branschen. Hennes  unika koncept och imponerande resultat har lyfts fram i media såsom Metro Mode och Aftonbladet.

Under våra utbildningar får du tillgång till hennes säkerhets förankrade tillvägagångssätt, beprövade metoder och de träningstekniker som hjälper dig att uppnå en högre skicklighet inom området. Hör henne berätta om sin teknik här under.

safe.png
DSC01088.jpg
Tattoos Machine_edited.jpg
DSC07477.JPG
washing-hands-rubbing-with-soap-copy-space_edited.jpg
IMG_3725.JPG
bottom of page