top of page

Kontakt -
har du några frågor?

Har du funderingar kan du läsa vår FAQ här nedan eller skicka ett mail. Lämna ditt nummer så ringer vi upp dig. Vi ser fram emot att få berätta mer! 

Tack! Vi återkommer till dig så fort vi kan

 • Finns det några mer kostnader än kursavgiften? (Dolda kostnader för material, examination eller annat)
  Nej. Enda kostnaden är för eventuell logi om man är tillresande från annan ort. Allt material som behövs för utbildningen ingår i kursavgiften.
 • Hur ansöker jag till utbildningen?
  Du går in på sidan för våra program och klickar på den kursen du vill gå. Se till att kolla datum så att det passar dig. När du väl har valt kurs, betalat deposition för bokning och registrerat dig så kontaktar vi dig med mer information. Betalningen för hela kursen sker senast 2 veckor innan utbildningens start.
 • Har ni tips på boende om jag kommer från en annan stad?
  Vi håller till på Asplund Second Home Apartment och har såklart en deal med dem. Faktiskt är det bästa att stanna nära skolan eftersom det är intensiva dagar med mycket lektioner. Kontakta hotellet och berätta att du går på New Concept Academy och du får rabatterat pris.
 • Behöver jag ha med mig egen maskin?
  Nej. Maskin för övning och annat material du behöver ingår i utbildningen. Läs mer om innehållet i vårat inkluderade startpaket här ovan.
 • Var ligger skolan?
  Skolan ligger i Solna/Stockholm på Diktarvägen 5. Närmaste T-bana är Västra Skogen.
 • Varför får vi inte arbeta på modeller under de första 7 dagarna?
  Först måste man lära sig design, sedan teknik och sedan är det dags att tatuera. Om man startar innan man själv förstå vad det går ut på blir det dels dålig träning, bortkastad tid, risk att man medför skada på personernas hud men också chans att man själv tappar sitt självförtroende. Därför är praktiken i slutet av utbildningen då det är dags att ta det steget och du är beredd.
 • Får jag något certifikat efter er utbildning?
  Ja, när du har genomgått vår utbildning är du certifierad med ett CLEAN CERTIFICATE. Det här är ett intyg på att du håller standarden som krävs inom hygien och teknik.
 • Varför har ni 7 dagar fysisk utbildning, andra utbildningar har bara 2-3 dagar?
  Vi är väldigt nöjda att kunna erbjuda en mer omfattande studieplan. Den här metoden och typen av behandling har ingen snabbkurs eller genväg. Vi tar det här väldigt seriöst och har också ett ansvar för våra elevers kommande kunder. Det här är dels tatueringar i ansiktet, men också behandlingar med nålar som om de görs fel kan skada huden. Det är omöjligt att lära sig de här teknikerna under en helgkurs.
 • Vad kommer jag att lära mig på er utbildning?
  Du kommer att lära dig skiss/design, färglära, anatomi, hygien, hudlära, maskinteknik och hair stroke metod, olika mästares stilar och tekniker, skillnader mellan olika metoder, skillnaden mellan microblading och de nya metoderna samt värdefulla erfarenheter från branschen. När du klarat alla moment är du godkänd och diplomerad Hair Stroke by Machine Artist.
 • Vilken tid börjar och slutar lektionerna på dagarna?
  Schemat är satt från 09.00-17.00 under dagarna i Stockholm. Det finns möjlighet för självstudier under kvällarna vilket behövs för att kunna ta till sig den här tekniken.
 • Kan jag öppna en egen studio efter slutförd kurs?
  När du är godkänd på alla moment och har fått ditt diplom så är du en registrerad Hair Stroke by Machine Artist och har professionell nivå inom hyperrealistiska ögonbryn. Du har då kunskapen som behövs för att öppna din egen studio eller jobba på en salong. Vi hjälper gärna till med tips och kunskap från våra egna erfarenheter.
bottom of page