top of page

Om oss

Ögonbrynspecialisterna finns i Stockholm och våra utbildningar är utformad för att uppfylla de höga kraven och förväntningarna från kunder och samarbeten med sjukvården. Vi arbetar med ett fokus på säkerhet och ansvar inom branschen.

Här på vår hemsida hittar du detaljerad information om våra kurser, undervisningsmetodik och vad som skiljer oss från andra utbildningar. Vi strävar efter att erbjuda den mest omfattande utbildningen på marknaden.  

Huvudlärare på våra utbildningar är Jakob Pang Isaksson som tillsammans med Mimmi Pang Isaksson erbjuder en bred kunskap såväl teoretiskt som praktiskt. 

DSC01089-1_edited.jpg
DSC01088.jpg

Hygien, säkerhet och ansvar

Vi är glada att kunna erbjuda rigorösa och specialanpassade utbildningar som integrerar medicinsk kunskap, hygienrutiner och expertis inom tatuering. Våra program är skräddarsydda för att möta kraven hos yrkesverksamma inom sjukvården och vi ser fram emot att välkomna deltagare från denna sektor.

Våra utbildningar syftar till att ge dig nödvändiga verktyg och kunskaper för att utföra behandlingar på ett säkert och effektivt sätt. Vårt fokus ligger på korrekta metoder, strikte hygienrutiner och hantering av blodsmittor.  Allt för att säkerställa en trygg miljö för både utövare och kunder.

Ett långsiktigt tänkande, investering i kunskap och hård teknisk träning kan inte bara påverka kvaliteten och säkerheten för kunderna, men också hållbarheten på en utövares karriär. Vi kommer att ständigt erbjuda de senaste teknikerna, trenderna och säkerhetsföreskrifterna inom branschen. Detta bidrar inte bara till att stärka individuella utövare, utan även hela branschen.

 

Genom en seriös och omfattande utbildning kan utövare lära sig de nödvändiga färdigheterna, teknikerna och kunskaperna för att undvika problemen och erbjuda sina kunder säkra och professionella behandlingar. 

Mer om oss i media och sociala medier 

Premiäraffisch
strokebymachins41-1024x1024
Metro Mode
IMG_2707 (1)_edited

Instagram

bottom of page