top of page
Mikroskop

NCPMU ONLINE
din kunskapsbas på nätet 

Att vara en artist inom realistiska ögonbryn är såklart ett konstnärligt yrke, men det behövs mycket kunskap också. Teorierna om huden och sårläkning är grunden för din teknik och utförande men också after care och förklarar varför olika människor får olika resultat. Vi på New Concept Academy har samlat lite information som kan hjälpa dig på vägen till att bli en expert inom Permanent Make Up och semi-tatuering. 

BRANSCHEN
KOLLA IN VÅRT GRATIS INNEHÅLL

passa på att utforska våra artiklar som lär dig om branschen

▷01

LÄR DIG BRANSCHEN

Vet du inte var du ska börja? Vi hjälper dig att hitta rätt väg in i branschen. 

▷04

LÄR DIG BRANSCHEN

Finns det några genvägar till att bli bättre på PMU snabbare?

▷02

LÄR DIG BRANSCHEN

Betala inte mer än du behöver för att starta upp din karriär.

▷05

LÄR DIG BRANSCHEN

Vad är viktigt att tänka på för att skapa en hållbar verksamhet?

▷03

LÄR DIG BRANSCHEN

Här har du de vanligaste orden inom PMU och vad de betyder.

▷06

LÄR DIG BRANSCHEN

Mimmi Pang Isaksson berättar mer om hennes spännande resa inom PMU.

LÄR DIG GRUNDLÄGGANDE TEORI

här har vi samlat lite av den teori som hjälper dig att utvecklas inom PMU

▷07

PMU TEORI

En konstnär målar sina verk på en duk, i vårt fall är det huden på våra kunder. Det är därför viktigt att kunna hudens uppbyggnad samt veta hur sårläkning sker.

▷10

PMU TEORI

Förutom att kunna hudens läkningsprocess och uppbyggnad så är det viktigt att förstå sig på olika hudtyper och hur de reagerar. Behandlingar inom PMU avgörs till största del av vilken hud kunden har.

▷08

PMU TEORI

Läkningen är en av de viktigaste komponenterna för att förstå skillnaden mellan vår stil av Hair Stroke by Machine och andra metoder. Det är egentligen det här som är hela grunden till metodens uppkomst. Sårläkningen har fyra faser.

▷11

PMU TEORI

Aftercare inom PMU och skönhetsbranschen är ofta kopplat till stora företag som försöker tjäna pengar på sina produkter. Så, vad är den egentliga vetenskapen bakom bra after care? 

▷09

PMU TEORI

Vilka kontraindikationer finns det för PMU och ögonbrynsbehandlingar? Det är få som faktiskt innebär en risk för hälsan, men desto fler som påverkar behandlingen och resultatet.

▷12

PMU TEORI

En semi tatuering ska inte vara permanent. Man vill att den ska försvinna med tiden och att pigmentet ska vara i det översta hudlagret. Ändå mäter många hållbarhet i hur längde den sitter kvar. Här är vår syn på hållbarhet och vad det betyder inom PMU.

bottom of page